Image Alt

Sociaal Fonds

Een fonds voor alle leden

Hoe werkt het?

Het Sociaal Fonds is van jullie, voor jullie.
Het is speciaal opgericht om een financiële bijdrage te kunnen doen. Van dat geld kan door de aanvrager bijvoorbeeld een bos bloemen of fruitmand gekocht en gegeven worden wanneer er goed of minder goed nieuws is voor PV-leden.

Hieronder vallen:

  • Huwelijk.
  • Geboorte.
  • 25 of 40 jaar Brandweerdienst.
  • 25 of 40 jaar Huwelijk/Samenlevingscontract.
  • Zes aaneengesloten weken ziek.
  • Opname in het ziekenhuis.
  • Het verlaten van de VRR, anders dan door ontslag.
  • Overlijden.

Het Sociaal Fonds is te gebruiken voor alle leden die contributie betalen.
De hoogte van de bedragen is vastgesteld door het bestuur.

Aanvragen?
Vul op deze pagina de aanvraag in. Dat kan een reguliere aanvraag of een aanvraag voor een Barend Foks beeldje zijn. De beheerder van het Sociaal Fonds neemt na ontvangst binnen enkele dagen contact met je op. 

Wanneer heb je recht op een Barend Foks beeldje?
Wanneer je definitief de brandweer verlaat door met Functioneel Leeftijds Ontslag (FLO) te gaan. De personeelsvereniging heeft een uniek bronzen sculptuur met een echtheidscertificaat laten maken. Dit beeldje noemen we Barend Foks en is nergens, of voor andere doeleinden, te verkrijgen. Het wordt alleen en eenmalig uitgereikt door een bestuurslid aan leden die in ieder geval de laatste vijftien jaar van zijn of haar dienstverband, onafgebroken lid waren van de personeelsvereniging.

Wie vraagt het beeldje aan?
Een aanvraag voor een Barend  Foks beeldje moet worden gedaan door de leidinggevende van de ontvanger.

Reguliere aanvraag

Voor alle reguliere aanvragen kan je hieronder de gegevens invoeren. De beheerder van het Sociaal Fonds zal na ontvangst de aanvraag telefonisch of per e-mail met jou afhandelen.


Aanvraag Barend Foks beeldje

Voor de aanvraag van een beeldje kan je hieronder de gegevens invoeren. Een aantal gegevens komen op het officiële certificaat te staan. De beheerder van het Sociaal Fonds zal na ontvangst de aanvraag telefonisch of per e-mail met jou afhandelen.