Image Alt

Inschrijven

Hoe kan je lid worden?

Inschrijven

Word lid van PV De Brandweer Rotterdam door online in te schrijven. Maak daardoor direct gebruik van de voordelen als lid zoals flinke kortingen bij onze evenementen. Je hebt de verplichting minimaal 1 jaar lid te blijven.

Vul onderstaande gegevens in. Na het invullen van het formulier ontvang je binnen enkele werkdagen een email met een bevestiging en korte uitleg.

Voor de actieve leden (nog aan het werk bij de VRR).
De contributie wordt vanaf 1 september 2019 niet meer via de VRR-salarisstrook afgehouden. Dit wordt nu via een door jou zelf nog in te vullen machtigingskaart geregeld. Meer info hierover staat in de bevestigingsmail.

Voor de in-actieve leden (FLO, NAR, pensioen etc.)
Er staat in de bevestigingsmail een uitleg.
Ook voor elke in-actieve zal er een zelf ingevulde machtigingskaart komen om de 27 euro (lidmaatschap voor 1 jaar) in een keer automatisch te betalen.

Zijn er nog vragen? Neem dan contact op met Freek van Zoest, VRR afdeling KCA locatie WPC . Mail: [email protected]


Hiermee geef ik toestemming dat de contributie van €3 per maand van mijn salaris bij de VRR wordt ingehouden.Ik ben uit de actieve dienst en betaal per jaar €27 door het zelf over te maken naar NL33 INGB 0004 1653 82 t.n.v. PV De Brandweer Rotterdam met de vermelding contributie en het jaar wat het betreft. .