Image Alt

Fotoclub

Is fotografie uw hobby? Of bent u nog een beginner? Bij PV De Brandweer kunt u zich aanmelden bij Fotoclub Fire Focus.

De club

Het bewaren van herinneringen op een foto zal altijd blijven bestaan. Ook in deze tijd van digitale- en computerbeelden. Aan de voortschrijdende techniek, op het gebied van foto’s maken, zal het niet liggen.

Er is keuze genoeg. In elke fotozaak en op internet kunt u ruim informatie krijgen over technieken en over wat er te koop is. Toch kunt u nog meer plezier aan uw hobby beleven, als u eens wat kennis en ervaring kan uitwisselen met andere hobbyisten.

In zo’n geval kunt u overwegen om lid te worden van onze fotoclub. Bij de brandweer hebben we een kleine club waar u best een hoop kunt leren door met anderen er over te praten en het op een clubavond in de praktijk te brengen. Per jaar worden er ongeveer 10 avonden georganiseerd waarin u zich uit kunt leven op het gebied van fotografie. De bewerking van de resultaten komt natuurlijk ná de clubavond. De mooiste resultaten verschijnen in het pv-blad Barend Fox Magazine.

 

Een extra stimulans?

Is het bovenstaande iets voor u?
U hoeft heus geen fanatieke amateur te zijn om lid te worden van onze fotoclub. Veel beginners zijn er aan het juiste adres om hier van tijd tot tijd eens een extra stimulans te krijgen en te zien hoeveel mogelijkheden er zijn. Dat zijn er meer dan u denkt.

Kom eens geheel vrijblijvend op een clubavond kijken. De clubavonden worden altijd op een maandagavond gehouden en beginnen om half acht. Het is meestal rond half elf afgelopen, al naar gelang het thema van die avond. Het komende jaar is uitermate geschikt om eens te beginnen als lid van de fotoclub. U betaalt slechts € 15,00 per jaar. Informatie is te verkrijgen bij de bestuursleden.

 

De fotoclubavonden zijn ongeveer 10 maandagen per jaar op Kazerne Keyenburg.
Adres: Keyenburg 351, 3085 KA Rotterdam