/    /  Agenda  /  Het Grote Sinterklaas Feest 2021

Het Grote Sinterklaas Feest 2021

Na een verplichte pauze in 2020 komt de enige echte Sinterklaas op 27 november met heel veel plezier naar kazerne Frobenstraat voor het Grote Sinterklaas Feest Zijn vrolijke Pieten komen natuurlijk mee en Meneer Ronald van de Muziek en die gekke clowns Jippie en Eussie staan te springen om er weer een onvergetelijk feest van te maken.

 

In de gezellig versierde uitrukhal van de kazerne hebben we meer plaats dus kunnen ouders en kinderen wat ruimer van elkaar feest vieren. Dit jaar is er één grote show die begint om 12:00u. en eindigt rond 15:00u.

 

Zaterdag 27 november Kazerne Frobenstraat
Uitrukhal gaat open om 11:30u. 
Start show om 12:00u. einde show rond 15:00u.  


Het aanmelden van kinderen van PV-leden in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar kan vanaf vandaag tot en met zaterdag 13 november.

 

Lid worden
Werk je bij de VRR en ben je nog geen lid van personeelsvereniging PV De Brandweer Rotterdam? Dan is dit een mooie gelegenheid om voor slechts 3 euro per maand lid te worden.
 Je maakt dan ook direct gebruik van kortingen op onze andere evenementen. Er is de verplichting minimaal 1 jaar lid te blijven. Klik op inschrijven lidmaatschap PV De Brandweer

 

Inschrijven kinderen
Ben je lid van de PV? Klik dan op:  inschrijven Sinterklaasfeest en vul a.u.b. alle gegevens in.
Voor elk aangemeld kind hebben we een prachtig cadeau. De leeftijd hiervoor is 3 t/m 8 jaar. Zijn kinderen jonger of ouder en komen ze mee dan moet je zelf even voor een cadeau zorgen.

 

Een Coronapas of testbewijs is niet nodig. We gaan er van uit dat iedereen zijn gezond verstand gebruikt en dat kinderen of ouders met klachten niet naar het Sinterklaasfeest komen.  De verantwoordelijkheid ligt bij de bezoekers zelf. Op deze manier vieren we met alle kinderen een ouderwets gezellig feest.

 

Zijn er nog vragen? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Categorie:

Beschrijving

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het Grote Sinterklaas Feest 2021” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *