/  Nieuws   /  Lees het PV-blad digitaal

Lees het PV-blad digitaal

KLIK OP DEZE LINK:  Barend Foks Magazine maart 2023

Het nieuwe jaar 2023 is ondertussen alweer een paar maanden oud en we presenteren met plezier de voorjaarsuitgave van ons blad. Nou ja, blad. Het is dit jaar alleen digitaal te lezen.
Hoe kan dat?
Door de enorm gestegen kosten van het drukken, adresseren en versturen, is de uitgever genoodzaakt deze stap te zetten. Daarbij zijn adverteerders in het blad door allerlei factoren ook voorzichtiger geworden met hun uitgaven. Natuurlijk is deze lastige beslissing niet zomaar genomen en is er veel overleg geweest.
Digitaal
We hadden drie opties voor 2023: A.  Zelf het drukken en verzenden van het gedrukte blad gaan betalen, maar dat bleek financieel niet haalbaar. B. Het blad alleen digitaal uitbrengen of C. Stoppen met het Barend Foks Magazine. Terwijl dit al tientallen jaren bestaat. Dat laatste vonden we geen optie, dus bleef digitaal uitbrengen over.
Het Barend Foks Magazine blijft!
We hopen dat we in het volgende jaar weer een mogelijkheid weten te vinden om met gedrukte exemplaren verder te gaan. De tijd zal het leren. Voorlopig kunnen jullie het nieuwe blad onder andere via de website lezen. Of ontvangen via de Nieuwsbrief.
Een voordeel is dat je nu overal op je smartphone of tablet het Barend Foks Magazine kan raadplegen.
Oude bladen
Via deze link zijn ook eerdere edities van het Barend Foks Magazine gemakkelijk terug te lezen.
http://www.clappers-vlieger.nl/Portfolio/Barend-Foks

We wensen iedereen veel leesplezier en een gezond en zonnig voorjaar.

Wil je het Barend Foks Magazine ook digitaal ontvangen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op www.pvdebrandweer.nl of stuur een mail naar: [email protected]