/  Nieuws   /  Het Grote Sinterklaas Feest gaat niet door

Het Grote Sinterklaas Feest gaat niet door

Met een gevoel van machteloosheid en teleurstelling moeten we helaas net als vorig jaar een streep zetten door ons Grote Sinterklaas Feest.

Juist in een tijd waarin een toenemend gevoel van onrust en onzekerheid bij velen in de maatschappij heerst, zou het ouderwets vrolijke kinderfeest een zeer welkome en luchtige afleiding geven.

Al decennialang vindt het feest op dezelfde manier plaats op brandweerkazernes.
De saamhorigheid tijdens deze mooie traditie van Sint, Pieten, muziek, dans, snoep en snacks, poppenkast, clowns, spanning en dan de ontlading met een mooi cadeau is altijd groot.
Bij zowel kind, ouder en grootouder. Ook het Sint-team en de jongens en meiden van de wacht worden voor hun inzet beloond met onbetaalbare voldoening bij het zien van zoveel blije kinderen.

Maar deze kinderen zijn nu, zoals helaas wel vaker het geval is, de grootste gedupeerden.

Het enthousiaste Sint-team van PV De Brandweer was al ver gevorderd met het organiseren van een Sinterklaasfeest, toegankelijk voor ieder PV-lid. Onafhankelijk van geloof, overtuiging of afkomst. Zoals de VRR dat net als ons graag met trots hoog in haar vaandel draagt. Uiteraard met serieuze aandacht voor de mogelijke Corona-gevaren. Helaas is dit ondanks onze inspanningen in de huidige tijd niet mogelijk.

Alle ouders die zijn of haar kind(eren) voor 13 november via onze site aangemeld hadden krijgen de komende dagen bericht van de PV.
Er zal door onze Sint voor hen iets moois geregeld worden.

We hopen op betere tijden voor iedereen.
Vooral voor onze kinderen.
Blijf gezond.

Het bestuur van PV De Brandweer

november 15, 2021