/  Uncategorized   /  Evenementen afgelast i.v.m. Coronavirus

Evenementen afgelast i.v.m. Coronavirus

Alle samenkomsten tot 1 juni verboden.

Alle samenkomsten en evenementen in Nederland worden tot 1 juni verboden. Dat geldt ook voor evenementen met minder dan 100 personen. Dat maakte justitieminister Grapperhaus vanavond bekend in een persconferentie met premier Rutte en zijn collega-ministers Van Rijn (Medische Zorg) en De Jonge (Volksgezondheid). De maatregel zal worden gehandhaafd met boetes, zei Grapperhaus.

PV De Brandweer schrapt de volgende evenementen:

8 april, Algemene Ledenvergadering (ALV)
9 mei, Koken met Eus
13 mei, Voorjaarstocht
30 mei, Motortoertocht

Er wordt de komende maanden door ons bekeken of de evenementen nog op een andere datum in 2020 plaats zullen vinden of naar volgend jaar zullen verschuiven. Uiteraard wordt het geld dat reeds voor tickets is betaald volledig door ons geretourneerd.
Geen zorgen. Wij hebben hier een uitgebreide administratie van. Dus zelf contact opnemen is NIET nodig. Probeer a.u.b. het sturen van mailberichten in deze drukke tijden te beperken. De meesten van ons werken door en hebben hun tijd hard nodig. Hartelijk dank voor het begrip.

Het is jammer dat onze evenementen geschrapt moeten worden.
Maar het allerbelangrijkste is dat wij als PV ook mee kunnen helpen deze vreselijke epidemie te stoppen.

Zorg goed voor elkaar.
En blijf gezond.

 

Het bestuur
PV De Brandweer

[email protected]

 

Plaats een Reactie