/  Nieuws   /  Gewijzigde inning van contributie

Gewijzigde inning van contributie

Per 1 september 2019 int de VRR de contributie niet meer via de salarisstrook. Ook verandert er wat voor leden die geen salarisstrook van de VRR krijgen maar één keer per jaar de contributie betalen.

Contributie is, samen met de subsidie van de VRR de motor waarop PV De Brandweer kan draaien. Hierdoor kunnen we bijna maandelijks een evenement organiseren en de ticketprijzen hiervoor laag houden. Of bijvoorbeeld een onvergetelijk Sinterklaasfeest, gezellige Decemberparty, een avond Karten of een geweldig Nieuwjaarstoernooi neerzetten. Ook worden er vanuit ons Sociaal Fonds bij rouw, trouw, jubileum, ziekte of geboorte bloemen of een aardigheidje van betaald. De schitterende Barend Foks beeldjes worden ook van de contributie betaald.

Een personeelsvereniging is er voor het collectief. PV De Brandweer is al meer dan 40 jaar van jullie, voor jullie.

Alle leden van PV De Brandweer ontvingen een brief met daarbij een zelf in te vullen machtigingskaart en een retourenvelop.

Nog geen machtigingskaart ontvangen?
Stuur dan a.u.b. een mail naar: [email protected]
Dan wordt er alsnog een machtigingskaart naar je huisadres opgestuurd.

 

Er zijn twee categorieën:

Actieven
Werk je in actieve dienst bij de VRR (uitruk of op kantoor) dan krijg je een brief met een machtigingskaart en retourenvelop. Vul het groene deel in. De rest is voor de eigen administratie.
Het groene deel a.u.b. zo spoedig mogelijk in de bijgeleverde retourenvelop doen en via de interne post sturen naar Freek van Zoest, WPC 25e etage. De contributie wordt met ingang van januari 2020 in maandelijkse termijnen van 3 euro afgehouden. Net als voorheen maar nu niet meer via de salarisstrook. Voor de maanden september, oktober, november en december 2019 werd het bedrag in een keer afgehouden.

In-actieven
Dat zijn alle PV-leden met FLO,NAR, pensioen etc. Deze leden ontvingen op hun huisadres of uit handen van iemand van het bestuur ook een envelop. Vul het groene deel in. De rest is voor de eigen administratie. Het groene deel a.u.b. zo spoedig mogelijk in de bijgeleverde retourenvelop doen. De postzegel zit er al op. Deze sturen naar Freek van Zoest, Zandweg 17, 3233 ER  Oostvoorne. De contributie van 27 euro (per jaar) wordt eind januari 2020 in een keer afgehouden. Bij de leden die hun contributie voor 2019 helaas nog niet betaald hadden wordt dat bedrag ook gelijk afgehouden.

Enorme klus
Het is voor het bestuur een enorme klus maar daarna brengt contributie betalen met een machtiging gemak voor de PV-leden en alles is ook wat eenvoudiger voor de penningmeester. 

Kort samengevat.
Vul a.u.b. zo snel mogelijk de groene kaart in en gebruik de retourenvelop.

Opzeggen?
Mocht je het lidmaatschap niet meer op prijs stellen dan kan dat uiteraard ook.
Geen probleem maar laat het dan a.u.b. even weten via: [email protected]

Wat als wij niets ontvangen?
Als wij na 29 februari 2020 geen ingevulde machtigingskaart hebben ontvangen dan gaan we er helaas van uit dat je het lidmaatschap wil beëindigen.

Het recht op een Barend Foks beeldje, gebruik van het Sociaal Fonds en de kortingen op onze evenementen vervallen dan. Voor een Barend Foks beeldje moet je minimaal 15 jaar, onafgebroken lid zijn geweest.

Laat het a.u.b. niet zover komen

 

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

Het PV bestuur
 

Plaats een Reactie