/  Nieuws   /  Vraag en antwoord: contributie 36 euro of 27 euro?

Vraag en antwoord: contributie 36 euro of 27 euro?

Het bestuur krijgt soms vragen over de hoogte van de jaarlijkse contributie. Wanneer betaal je nou 36 euro en wanneer 27 euro?

Het is simpel. Wanneer je nog in actieve dienst werkt (dagdienst of uitruk) betaal je slechts 3 euro per maand via het salaris.

Nog wel. Er komt binnenkort een wijziging in deze betaalmethode.

In totaal heb je dus voor 36 euro het hele jaar flinke korting op al onze evenementen. Inclusief jouw partner of introduce. 

 

 

Zelf overmaken 

Het betalen van de contributie voor de ‘actieven’ verloopt (nu nog) via de salarisstrook van de VRR. Je hebt er na aanmelding als lid geen omkijken meer naar. Ben je echter uit actieve dienst dan zal je zelf de 27 euro per jaar naar de PV moeten overmaken d.m.v. een overboeking. Dit moet dan naar IBAN NL33 INGB 0004 1653 82 t.n.v. PV De Brandweer Rotterdam met de vermelding contributie en het jaar wat het betreft. 

 

Geen acceptgiro’s

Let op: vanaf begin 2019 worden er GEEN acceptgiro’s meer door ons naar de leden verzonden. Ook andere leden die geen salaris van de VRR ontvangen zullen zelf de contributie moeten overmaken. We danken jullie voor het begrip en de medewerking.

Plaats een Reactie